Wij staan voor al uw klussen in en om uw huis !

32x bekeken
25-04-2020
Wij staan voor al uw klussen in en om uw huis !
Wij staan voor al uw klussen in en om uw huis !
Wij staan voor al uw klussen in en om uw huis !
n.v.t.
Beschrijving Top huis & tuin is een professioneel huis & tuin klusbedrijf met een persoonlijke benadering. Met de grootste zorg worden alle klussen in en om uw huis geregeld. Wij staan voor kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Huis
Soms heb je klussen waar je zelf tegenop ziet, waarvan je niet weet hoe je ze moet uitvoeren of waar je gewoonweg niet aan toe komt. Of het hier nu het vervangen van een kraan betreft, het ophangen van een lamp tot aan het opknappen van uw zolder, het tochtvrij maken van uw ramen of het repareren van een rot kozijn.

Noem het maar, geen klus is te gek voor ons. Voor veel kleinere klussen zijn er vaak geen mensen te krijgen of u betaald de hoofdprijs. Denk hierbij aan het vervangen van een kraan, het maken van een extra plankje in een kast, het ophangen van een gordijnrails of lamp.

Dit zijn kleine klussen waar een ‘normaal’ klussenbedrijf niet echt op zit te wachten. Top huis & tuin kunt u hiervoor wel bellen ! We komen altijd (vrijblijvend) kijken ongeacht of het een hele kleine of grotere klus is. Dan spreken we gelijk een bedrag af en prikken we een datum voor de uitvoering als u het met de prijs eens bent.

Tuin
Top Huis & Tuin verzorgt alles voor uw tuin. Dit kan het plaatsen van een schutting zijn tot het snoeien van uw haag. Wij hebben gekwalificeerde tuinmannen en vrouwen die staan voor hun werk.
Maar wij maken ook alles van hout voor in uw tuin. Denk aan een carport, een veranda, een nieuwe blokhut of het maken van een stijger. Alles is mogelijk.

Neem eens een bezoekje aan onze website en laat u informeren omtrent de mogelijkheden.


Adverteerder
Naam:
Top
Telefoon:
0591212141
Plaats:
Emmen, DR
Meer advertenties van deze adverteerder
Website www.tophuisentuin.nl