Vanaf €250,00 ex btw goedkoop een WordPress webwinkel laten maken

34x bekeken
30-01-2020
Vanaf €250,00 ex btw goedkoop een WordPress webwinkel laten maken
€ 250,00
Beschrijving Wilt u graag een mooie WordPress webshop laten maken voor uw bedrijf? Wij kunnen al vanaf €250,- ex btw een mooie WooCommerce shop voor u ontwikkelen met WordPress, wanneer u de site bij ons host. Voor dat bedrag bouwen wij een WordPress webwinkel voor u met 10 paginas en 30 (simple) producten. Deze site kunt u indien u dat wilt zelf verder uitbreiden met extra tekst en en product paginas. Of u kunt ons indien u meer tekst en product paginas wilt aanmaken ons de opdracht geven om dit te doen tegen betaling van extra kosten.

De hosting van uw WordPress store kan al vanaf €5 ex btw per maand. Wanneer u dat liever heeft kunnen wij uw site ook installeren op de hosting van een derde. Hiervoor brengen wij wel een eenmalige toeslag van €50 ex btw in rekening.

Wanneer u een site bij ons koopt bent u de eigenaar van de site en brengen wij geen maandelijks terugkerende kosten in rekening voor de bouw van uw site.

Wij zorgen ervoor dat uw webshop 100% operationeel is na de oplevering. U heeft bij ons niet de stress dat u de site zelf zonder begeleiding moet afronden.

Neem een kijkje op onze website of neem even contact met ons op om de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met ons te bespreken.
URL: https://webdesign-studenten.nl/wordpress-woocommerce-webwinkel-pakketten
Phone: 020-894 3813
Email: info@webdesign-studenten.nl

Adverteerder
Naam:
WordPress
Telefoon:
0208943813
Plaats:
Amsterdam, NH
Meer advertenties van deze adverteerder
Website webdesign-studenten.nl/nl/